Close
Exit

Theaterbands impresariaat

Impresariaat voor theaterwaardige bands en muziekproducties

EXCLUSIEVE MUZIEKPRODUCTIES
Wij vertegenwoordigen exclusieve theaterbands en acts in diverse genres, bezettingen en stijlen. Door exclusieve afspraken kunnen we een goede regiospreiding, condities en overige afspraken garanderen aan de de (openlucht)theaters en schouwburgen. De afspraken die worden gemaakt komen altijd via één vaste en vertrouwde impresario tot stand. Dat werkt!

THEATERWAARDIG
Impresariaat theaterbands.nl selecteert kwalitatief hoogwaardige bands en overige acts, die werkelijk ’theaterwaardig’ genoemd mogen worden. Een goede act zal volgens onze maatstaven buiten het vanzelfsprekende talent en daarbij behorende muzikale virtuositeit, het publiek voor langere tijd boeien en raken. Zaken als een pakkende uitstraling, zichtbare betrokkenheid en plezier, maar ook een professionele houding en gevoel voor interactie met het publiek zijn daarom onmisbaar.

ZORGELOOS COMPLEET
Wij beschikken over jarenlange ervaring en een actieve achterban met vaste partners op het gebied van technische facilitering en het organiseren, begeleiden en promoten van live producties. Een theaterproductie kan dan ook compleet en zorgeloos voor onze opdrachtgevers uitgevoerd worden… of naar wens in samenwerking met de beschikbare eigen techniek en engineers. Aanvullende diensten zijn te allen tijde bespreekbaar.

INFO & AANVRAGEN:

Kerkweg 60a
6105 CG  Mariahoop
085 – 210 46 65

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1