Close
Exit

Animatieparadijs | Supco events

Ruim aanbod aan levende standbeelden, steltacts, mobiele animatie en zoveel meer. Voor elk evenement is er wel iets passend!

ANIMATIEPARADIJS
is het onderdeel van Supco events waar u alle animaties vindt die wij momenteel in ons gamma hebben. Deze komen grotendeels uit eigen atelier. Een sterk team van artiesten staat voor u klaar!

Steltacts
Simpele walk-acts op platte stelten, ontvangst-act, maar ook de speciale acts op springveren hebben we. Alle acts in aangepaste en speciale kostuums. Zelfs maatwerk of gepersonaliseerd is mogelijk!

Animatie-acts
Artiesten zorgen altijd voor een meerwaarde op uw evenement. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, van typetjes tot unieke animatoren.

Levende standbeelden
We maken ze zelf in eigen atelier en hebben een uitgebreid professioneel team klaarstaan uit België en Nederland om u prachtige acts voor te schotelen. Een specialiteit waarvoor we internationaal gekend zijn!

Music & Workshops
Op zoek naar levende muziek in een bepaald thema? Of naar een verassend leuke workshop voor de hele famile of uw medewerkers van kantoor? Ook daarvoor bent u bij Supco events aan het juiste adres.

Laat u betoveren door onze wonderlijke creaties! Op onze website vindt u er al een hele hoop, maar aarzel niet om ons te contacteren voor specifieke opdrachten of opdrachten op maat.

INFO & AANVRAGEN:

Supco events
Valkstraat 5a
Lommel 3920 (België)
+32 497 83 11 85

WEBSITE
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1