Close
Exit

Simone Digital Photography

Fotografie voor evenementen, concerten en meer...

EVENT FOTOGRAFIE EN MEER
Mijn passie voor het fotograferen is ontstaan vanuit de onderwatersport. De wereld onder water is erg mooi en om dat te delen met mensen die niet duiken ben ik met onderwaterfotografie begonnen. Vrienden en bekenden waren onder de indruk van de foto’s die ik maakte en vroegen steeds vaker of ik ook foto’s van hen wilde maken. Door het volgen van vakgerichte cursussen leerde ik met nieuwe en betere technieken te fotograferen. De eerste portretten werden gemaakt, de eerste babyfoto’s en daarna volgde al snel de eerste zwangerschaps-shoots. Daarna is mijn eigen studio ingericht. Ik heb veel gewerkt met mijn vaste model Kim, om mijn opnames steeds weer te verbeteren. Zakelijk werd het ook steeds drukker met diverse facetten van de fotografie.

Naast portretten, zwangerschap en baby’s werd mijn portfolio daardoor uitgebreid met bedrijfs- en concertfotografie. Het mooie aan het maken van foto’s tijdens concerten en events is dat er met weinig of heel moeilijk licht iets bijzonders gecreëerd moet worden. Op evenementen fotograferen en dan proberen om dat éne shot te maken waarvan iedereen zegt: ”super”, dat is voor mij de uitdaging. Natuurfotografie, zowel boven als onder water blijft mijn hobby en ook daarvan zal ik ‘kiekjes’ blijven maken.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op als je denkt dat ik wat voor je kan betekenen op het gebied van fotografie.

INFO & AANVRAGEN:

Hoensbroek
06 – 4858 87 37

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1