Close
Exit

Meat Love

Dé sensationele Meatloaf tributeshow, made in Holland!

Dé Meatloaf tribute theatershow by Meat Love!
Meat Love is opgericht in de zomer van 2009 door een selecte groep ervaren muzikanten die de uitdaging aan wilden gaan de grootse musical/rock-songs van Jim Steinman live te gaan vertolken. Zijn theatrale muziek, geschreven voor Meat Loaf, zou met een enorme show, evenarend aan het origineel, moeten worden vertoond. Boordevol passie en enthousiasme zijn deze muzikanten aan het werk gegaan. Na de eerste try-outs bleek al snel dat het grootse streven van Meat Love geen science-fiction maar pure realiteit bleek te zijn.

Meat Love verzorgt een tot in de puntjes verzorgde Meat Loaf-tribute die vriend en vijand zal overtuigen. Muzikale perfectie, visueel inspirerend met een niet te overtreffen losgeslagen monster van een Big F. Meat die elk nummer tot in de kern weet te raken van de laagste tot de hoogste noot, van de subtiele ballade tot aan de overweldigende rockknallers. Samen met zijn vrouwelijke sidekicks transformeert de Pavarotti-esque figuur elke zaal en festival tot een bruisende Party out of Hell!

De band vertolkt o.a.:
I’d Do Anything for Love, Two out of Three Ain’t Bad, Dead Ringer for Love, Bat out of Hell en natuurlijk Paradise by the Dashboardlight. Meat Love biedt een show die publiek en organisatie nog lang zal heugen als een geweldige beleving.

Meat Love is Frank ‘Bigg F. Meat’ van Zon, de band is Marlène Berger en Gitta Lammers (vocals), Wido de Klein (bass), David Maes (guitars), Cor Janson (keyboards), Jens “Little J” van Breemen (piano) en Mark van Uden (drums).

INFO & AANVRAGEN:

Meat Love tribute
Impresariaat Theaterbands.nl
Grachtstraat 9
6441CA  Brunssum
045 – 205 30 74

E-MAIL

WEBSITE (MEAT LOVE TRIBUTE)
FACEBOOK (MEAT LOVE TRIBUTE)

WEBSITE (THEATERBANDS.NL)
FACEBOOK (MEAT LOVE TRIBUTE)

 

 

 

 

Go top UA-59255404-1