Close
Exit

Kids Factor

stimuleert kinderen tot zelfstandigheid, zelfvertrouwen en ontplooien van talent door beweging waarbij de " fun factor" bij Kids Factor bovenaan staat!

Stichting Kids Factor
Het doel van de Kids Factor is om kinderen die het ( even ) moeilijk hebben net dat duwtje in de rug te geven waardoor zij weer zelfvertrouwen krijgen, hun talenten leren ontdekken en zelfstandigheid kunnen ontwikkelen zodat zij zich weer lekker in hun vel voelen en weer plezier kunnen beleven. Een belangrijk middel om dit doel te bereiken is middels sporten en bewegen omdat dit een positief effect heeft op zowel de lichamelijke als geestelijke gezondheid alsmede op het gedrag. Daarom is voldoende beweging één van de speerpunten van Kids Factor. De ” fun factor” staat bij de Kids Factor bovenaan.

Aanleiding
Kinderen die het ( even ) moeilijk hebben of ook maar iets “anders” zijn vallen tegenwoordig al snel buiten de boot. Hierdoor hebben zijn vaak weinig of geen vriendjes, maken geen deel uit van een (sport ) vereniging en zitten vaak eenzaam thuis achter de computer of televisie. Uit eigen ervaring en onderzoek is gebleken dat er weinig aanbod en alternatieven zijn voor deze kinderen en jongeren. Ook kinderen en jongeren die het (even) moeilijk hebben zijn welkom bij de Kids Factor. Even alle zorgen “vergeten” of praten met “lotgenoten”.

Tijdens de Entertainment-beurs promoten wij de E fit zone met onze schaatssimulator!

INFO & AANVRAGEN:

Stichting Kids Factor
Aureliushof 160
6215 SW  Maastricht
+31(0)43 – 321 85 75

WEBSITE
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1