Close
Exit

Glimlachpaleis

Entertainmentbureau voor kids en volwassenen

Het Glimlachpaleis – huis voor entertainment
Wij verzorgen vele disciplines van het entertainment-vak, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zo hebben we heel wat animatie-typetjes in ons programma zitten die elk event kunnen opleuken, in zakelijke of particuliere sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een seminar, opening, bruiloft of een productpresentatie.

Naast volwassen entertainment verzorgt het Glimlachpaleis ook Entertainment for Kids. Van kinderfeest tot bedrijfspresentatie, wij zorgen voor een passende oplossing op het gebied van Entertainment for Kids. Na heel wat jaren ervaring met acteren voor kinderen mogen we ons gerust deskundige noemen op het gebied van het mee-speel-theater. Geen enkele voorstelling is hetzelfde want uiteindelijk spelen de kinderen de hoofdrol. Voor ons dus elke keer weer een uitdaging maar altijd een groot genot. Voor de kinderen veel spelplezier en voor de trotse ouders top entertainment.Kindershows ondersteund door vrolijke muziek waarin de kinderen zelf de hoofdrol spelen. Workshops drama en grime voor volwassenen en voor kids.

Het Glimlachpaleis verzorgt naast uiteenlopende vormen van entertainment ook drama -en grime workshops voor groepen uit de basisschool en voortgezet onderwijs. Maar ook voor bedrijven en instellingen. Deze workshops worden aangepast aan de leeftijd van de groep of aan een thema. Zo zijn er speelse en interactieve workshops voor groepen uit de onderbouw maar ook uitdagende en instructieve workshops voor groepen uit de bovenbouw.

Zo kunnen we ook meedenken bij een thema-week op bijvoorbeeld een school. Een hele week bezig zijn met de verschillende disciplines van theater maken, wat kan resulteren in een geweldige presentatie aan de ouders. Want wij zijn van mening dat theater maken kan bijdragen aan de persoonlijkheidsvorming van kinderen

Daarnaast verzorgen we voor vele gelegenheden entertainment op maat, dus heeft u wensen? Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

INFO & AANVRAGEN:

Het Glimlachpaleis
Heirweg 26
6243 AD  Geulle
+31(0)43 36 53 53 1
+31(0)6 21 64 89 67

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

Go top UA-59255404-1