Close
Exit

Eatdutchwaffles

Eatdutchwaffles promoot verse stroopwafels voor evenementen en beurzen

Stroopwafelkraam huren bij Eatdutchwaffles
Wij voorzien uw evenement van een smakelijke extra waarde door middel van onze unieke stroopwafelkraam. Ongeacht het aantal personen dat verwacht wordt. Wij hebben ruime ervaring met onze stroopwafelkraam op evenementen van enkele tientallen tot duizenden bezoekers die smachten naar de smaak van onze lekkere stroopwafels.

Stroopwafelkraam als aankleding evenement
Schakel de stroopwafelkraam van Eatdutchwaffles in voor de aankleding van diverse evenementen en bedrijfsfeesten. Ervaar zelf de meerwaarde van de aanwezigheid van onze stroopwafelkraam tijdens uw evenement. Het is ook mogelijk om onze stroopwafelkraam te voorzien van uw eigen huisstijl. Wilt u meer informatie over het personaliseren van stroopwafels en stroopwafelblikken? Neem gerust contact met ons op.

Stroopwafelkraam in eigen huisstijl huren
Het is ook mogelijk om de stroopwafelunit volledig te stylen in uw eigen huisstijl. Met het branden van de stroopwafelkraam krijgen onze verse stroopwafels de juiste uitstraling. In het verleden heeft het zich bewezen: uw boodschap blijft beter hangen. Een stroopwafelkraam met uw eigen huisstijl is erg origineel en de geur trekt veel nieuwe klanten aan. U kunt het verschil maken op de beurs of evenement, de geur van verse stroopwafels vullen namelijk elke ruimte!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte om onze stroopwafelkraam te huren, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan ook meer vertellen over de mogelijkheden om bijvoorbeeld de verpakkingen te branden met een bedrijfslogo of onze mobiele stroopwafelkraam te voorzien van uw huisstijl.

INFO & AANVRAGEN:

EATDUTCHWAFFLES
Keyserswey 51
2201 CX  Noordwijk
+31 71 202 01 01

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1