Close
Exit

De Humortrainer

Lach workshops voor vrolijker en energieker samenwerken en leven

LACHEN, COMMUNICEREN EN SAMENWERKEN VORMT DE SLEUTEL TOT SUCCES
Het maakt niet uit of u particulier of van een bedrijf bent, u bent bij ons aan het juiste adres!

De humortrainer zorgt dat u nog vrolijker en vol energie leeft en samenwerkt. Onze klanten kunnen zowel individuele mensen zijn als groepen die beter willen samenwerken of gewoon een leuke workshop willen ervaren. Afhankelijk van uw vraag bieden wij een passende workshop, wandeling of seminar aan. Een lachworkshop zorgt bijvoorbeeld voor een energieke start van de dag waarbij het plezier de hele dag bij je blijft. Ook is de lachworkshop heel geschikt als energizer tussendoor of als appetizer voor het eten. Lachen is gezond en ontspannend.

Enkele zeer uiteenlopende casuïstieken waar wij een passende aanpak voor hebben gedaan zijn bijvoorbeeld:

  • een fusie waarbij twee groeperingen met elkaar en verschillende culturen kennis maakten.- een vrijgezellenavond waar een lachworkshop als icebreaker werd ingezet om een basis te leggen voor een hele plezierige avond.
  • een vereniging waar interne problemen zorgde voor een mindere sfeer. De humortrainer bracht de mensen weer bij elkaar en zorgde voor een positief groepsgevoel. De lach zorgt voor verbinding, energie, positiviteit en gewoon een hoop lol.
  • ook lach- en teambuildings wandelingen behoren tot de mogelijkheden

Wil je in korte tijd leren hoe je gezonder, gelukkiger, luchtiger en fitter door het leven kan gaan? Wil je weten hoe je gemakkelijk contact kan leggen en hoe je je communicatie nog soepeler laat verlopen? De lachworkshop of de teambuildingsworkshop laten je ervaren hoe je dit eenvoudig kan bereiken.

INFO & AANVRAGEN:

De Humortrainer
Tacitushof 17
6215 EH Maastricht
06 – 4120 07 10

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1