Close
Exit

De Haan beveiliging

Security als totaaloplossing

Waar evenementen zijn is toezicht nodig.
De zekerheid dat dit goed gebeurt, geeft u een veilig gevoel. Die zekerheid leveren wij u. De Haan Events, uw allround partner in beveiliging tijdens evenementen.

Ons dienstenaanbod is breed. Toch zijn het niet onze diensten, maar onze mensen die het verschil maken. Mensen met tact, bovengemiddelde sociale vaardigheden, hart voor hun vak en daarom ook continu bedacht op het onverwachte. Ze zijn in bezit van de benodigde beveiligingsdiploma’s – evenals een EHBO- en reanimatiediploma – en gedreven om hun kennis via scholing op peil te houden.

Wij zijn geen mensen van mooie woorden. Geen poespas. Dat wat we zeggen, maken we waar. En dat wat we doen, doen we goed. Die eenvoud, die nuchterheid, die maakt ons tot wat we zijn: een sterke, betrokken partner in beveiliging.

Partner in beveiliging noemen we onszelf. Wij leveren veiligheid. Door heel het land. Dat willen we goed doen, wat alleen mogelijk is als wij op dezelfde lijn zitten als onze klanten. Goed overleg vooraf is dan ook een absolute voorwaarde om goed werk te leveren en u een veilig gevoel te bezorgen.

INFO & AANVRAGEN:

De Haan beveiliging BV
Ruitersstraat 24
6371GP Landgraaf
045 – 531 35 47

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1