Close
Exit

Chapeau catering

Chapeau catering is met het haar locatie "het Corneliushuis", faciliterend partner van de Entertainment-beurs.

CHAPEAU CATERING
Met onze “persoonlijke” benadering en begeleiding van uw activiteit, partij, feest of evenement wordt uw feest ons feest! Indien u interesse heeft in één of meerdere mogelijkheden binnen Chapeau Catering kunt u contact opnemen voor het plannen van een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak vindt vervolgens plaats in één van onze evenementenlocaties of bij u thuis. Tijdens deze afspraak kunt u aan ons al uw wensen ventileren en adviseren wij u op maat om zodoende tot een gewenste en perfecte invulling te komen. Vervolgens ontvangt u een uitgebreide offerte, die samengesteld is vanuit uw specifieke wensen en met eventueel de door ons aangedragen mogelijkheden.

Ons onderscheidende vermogen ligt niet alléén in het “persoonlijke” gedeelte. “Kwaliteit” staat bij ons bovenaan, dat is ons visitekaartje. Omdat wij 80% van ons aangeboden assortiment in eigen keuken bereiden, ondersteund door de nieuwste bak- en braadtechnologieën, zijn wij in staat de ambachtelijke smaken uit grootmoeders keuken te presenteren in een jasje anno 2014.

Wij bieden u een zéér uitgebreid assortiment aan specialiteiten, waarbij wij zelfs in staat zijn om uw recept in ons product te verwerken.

Service is en blijft een belangrijk aspect binnen ons bedrijf. Service is naar onze mening de finishing touch voor het totale plaatje. Service is niet alleen een beleving, service lever je door passie om te zetten naar succesvol uitvoeren van opdrachten. Chapeau Catering ként niet alleen het begrip service, maar verleent deze daadwerkelijk ook!

Voor een “compleet” verzorgde activiteit, feest, partij en/of evenement bent u bij Chapeau Catering aan het goede adres. Onze specialisatie is het aanbieden van een totaalpakket, waarbij wij géén details uit het oog verliezen.

We beschikken tevens over een aantal eigen locaties zoals het Corneliushuis in Heerlen, waar wij uw feest of activiteit kunnen hosten! Vraag ons gerust om meer informatie.

INFO & AANVRAGEN:

Chapeau catering
Op de Weijenberg 11
6431 GB Hoensbroek

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

Chapeau catering is met het haar locatie “het Corneliushuis”, faciliterend partner van de Entertainment-beurs.

 

Go top UA-59255404-1