Close
Exit

Cartouche

Cartouche verzorgt goochelshows voor theater, feest of in de huiskamer, magische workshops en betoverend dagvoorzitterschap.

Een goochelaar nodig, en dan…?
Cartouche is de naam. Al meer dan 30 jaar vermaak ik de mensen met mijn magie. Of het nu gaat om een ontsnapping uit een kist voor een zaal met 1000 gasten of een emotionele truc met de handtekening van een bruidspaar in een kleine setting, met beide disciplines en alles daartussenin ben ik vertrouwd en kan ik uit de voeten. En dat ook nog eens in meerdere talen. Zelf ben ik volledig gepassioneerd als het om goochelen gaat. Dat uit zich onder meer in een tomeloos enthousiasme, ook bij het laatste gezelschap van de avond. Elke gast die in aanraking komt met mijn magie heeft het gevoel dat het om haar of hem gaat. Natuurlijk vind ik het belangrijk dat ik u een goede truc laat zien waar u niets van begrijpt, maar belangrijker nog is het gevoel van verwondering en emotionele betrokkenheid dat ik bij u en uw gasten los weet te maken.

Aan wat voor soort optredens kunt u denken?

Close-up of tafelgoochelen.
Hierbij begeef ik mij tussen de gasten en vertoon steeds voor een klein groepje mijn wondertjes. Interactie en humor voeren hierbij, naast verbazing, de boventoon.

Centrale act of stand-up magic
Simpel gezegd geeft u het aantal minuten aan dat de act moet duren en ik doe mijn ding. Uiteraard kan er op een thema van de dag ingespeeld worden of rekening gehouden met een jubilaris of feestvarken.

Centrale act op het podium.
Dit dient vaak ter vermaak van een grotere groep, maar het kan ook gaan om een grotere act met muziek, verschijningen en ontsnappingen.

Gedachten lezen
Hiebij gebruik ik mijn vijf zintuigen om de illusie van een zesde te creëren. Het gevoel dat dit soms oproept bij het publiek noem ik meestal gekscherend “jeuk in je hoofd die pas na enige tijd overgaat”. Hierbij worden dingen vertoond die we kennen uit het paranormale.

Fun-workshop.
De naam zegt het al een beetje. Deze workshop wordt vaak ingezet om bij diverse gelegenheden in een uur of anderhalf op een luchtige manier kennis te maken met goochelen. Aan het eind kunt u wel degelijk één of meer leuke trucs laten zien.

Serieuze workshop.
Dit is voor mensen die voor welke gelegenheid dan ook een bepaalde kennis van het goochelen behoeven. Denk aan een rol in een toneelstuk, een handeling in een TV-reclame, maar ook iemand die gewoon wil leren goochelen. Deze workshop is altijd op maat.

Illusieworkshop.
Dit is zonder twijfel één van de meest unieke workshops die u in het hele land zult vinden. Tijdens een drie uur durende sessie leert een zes- tot achttal gasten een complete illusie-act te vertonen. Deze workshop past uitstekend in een dag met meerdere workshops met een aansluitend feest.

De Gebroeders
Uw gasten worden ontvangen door een heuse butler. Met een ongekend gevoel voor service, structuur, etiquette en ‘hoe heurt het eigenlijk’ heeft hij iedere gast wel wat toe te voegen. Nadat het ontvangstgedeelte is afgerond maakt hij plaats voor de andere helft van dat duo(?). Het is duidelijk dat deze kundige tafelgoochelaar méér zin heeft in een leuk feestje dan zijn serieuze broer…

bg5

Dagvoorzitterschap, gastheer en presentatie
Iedereen die wel eens een congres of soortgelijke dag met veel sprekers heeft meegemaakt, kent het probleem: Hoe zorg ik er voor dat alles in goede banen geleid wordt en, minstens zo belangrijk, dat de boodschap van de spreker beklijft? Als u mij inzet als gastheer/dagvoorzitter kunt u een paar dingen verwachten. Uiteraard bewaak ik samen met de sprekers het tijdschema dat vooraf opgezet is. Minstens zo belangrijk: met zorgvuldig gekozen materiaal en (goochel-) metaforen zorg ik dat de kernboodschap van elke spreker blijft hangen.

Wat de gelegenheid ook is, feestelijk of zakelijk van karakter, 10 of 10.000 gasten, op locatie of bij u thuis, Nederlandstalig of internationaal, dichtbij of ver weg, onderdeel van een groter geheel of centraal middelpunt, ik ben er zeker van dat ik u een passende aanbieding kan doen. En dat ook nog eens betaalbaar.

INFO & AANVRAGEN:

Cartouche
Mecklenburgstraat 4
5616 AN  Eindhoven
06 – 5340 15 93

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1