Close
Exit

Bert’s Animal Verhuur

Echte dieren huren of zelfs een complete kinderboerderij!

DIEREN OF EEN COMPLETE MOBIELE KINDERBOERDERIJ
Bij Bert’s Animal Verhuur kunt u dieren huren voor allerlei gelegenheden. Dit kan zowel bij ons op de boerderij, als bij u op locatie. Onze dieren zijn overal inzetbaar. Bijvoorbeeld bij bruiloften en braderieën, promotieacties en personeelsactiviteiten, tot aan themafeesten en televisieopnamen. Ook brengen onze dieren graag een bezoek aan kinderdagverblijven, scholen en zorgcentra. Met de aanwezigheid van échte dieren maakt u van iedere gelegenheid een onvergetelijke happening.

Ook op de boerderij kunnen we leuke activiteiten verzorgen, bijvoorbeeld als u niet genoeg ruimte in uw achtertuin hebt om een stel kamelen te ontvangen. U komt op onze boerderij langskomen voor leuke activiteiten als ‘Schwientje-tikken’, ringsteken op kamelen, een workshop ganzenhoeden en natuurlijk nog veel meer.

Het welzijn van de dieren staat voorop. Onze dierenverzorgers zien erop toe dat de dieren bij alle activiteiten goed behandeld worden, en dat ze voldoende eten, drinken en rust krijgen. En natuurlijk dat zij net zoveel genieten als uw gasten.

De keuze bij Animal Verhuur is enorm. We bieden u een grote keuze aan dieren en activiteiten. Wij voorzien u dan ook graag van advies.

INFO & AANVRAGEN:

Bert’s Animal Verhuur
Molenstraat 11
6629 KJ Appeltern
0487 – 54 18 98

WEBSITE
FACEBOOK
E-MAIL

 

Go top UA-59255404-1