Close
Exit

KOM NAAR DE ENTERTAINMENT-BEURS VOOR ZUID NEDERLAND EN BELGIË!

Meer dan duizend vierkante meter puur entertainment!
Een dag boordevol top entertainment op een top locatie, in het zuiden van Nederland. Een unieke beurs voor onze Euregio. Particulieren, bedrijven en organisaties die soms of regelmatig entertainment inhuren kunnen hier kennis maken met artiesten, acts, verhuurders en andere entertainment gerelateerde partijen en leveranciers.

Wat mag je verwachten?
Kijk hier naar de exposanten die deelnamen aan de beurs in het voorjaar van 2015. Zodra we weer een datum gepland hebben voor een nieuwe beurs vind je hier de deelnemers aan de Entertainment-beurs 2016, die graag persoonlijk kennis met je willen maken tijdens de beurs!

Klik op de collage hieronder voor een terugblik op de eerste Entertainment-beurs in 2015. Deze heeft plaats gevonden in het Corneliushuis in Heerlen. Met een volgende editie van de beurs worden we wat groter, zal het aanbod nog breder zijn, kortom de beursdag wordt nog leuker dan de eerste al was. Dus dat wil je sowieso niet missen! Niet als ondernemende entertainer, verhuurder of andere evenement professional maar ook niet als opdrachtgever, organisator, personeelsvereniging, locatie, theater, programmeur, poppodium of wanneer je op een andere manier geïnteresseerd bent in entertainment en alles wat daarmee te maken heeft.

collage_klein_2015

Op deze dag ontmoeten vraag en aanbod elkaar persoonlijk. Informatie wordt met elkaar gedeeld, ervaringen worden uitgewisseld. Er is bijzonder veel en uiteenlopende expertise beschikbaar. In de verschillende stands worden onder andere presentaties en demonstraties gegeven van de acts, in alle denkbare genres en stijlen, attracties en event-gerelateerde diensten en techniek. Bovendien is de entertainment-beurs voor alle leeftijden een leuke belevenis. Bezoekers aan de beurs genieten van een dag boordevol entertainment! Er wordt een doorlopend programma op het centrale podium aangeboden, er is een gezellige bar, een horeca-eiland op de beursvloer, de deelnemende artiesten ‘lopen los rond’ voor een meet & greet en natuurlijk betekent daadwerkelijk rechtstreeks boeken tijdens de beurs: heel veel voordeel!

IEDEREEN IS WELKOM

Een hele dag vol amusement en entertainment. Ben je zelf regelmatig op zoek naar entertainment als bedrijf, programmeur, boeker, organisator of bijvoorbeeld als lid van een commissie of bestuur of misschien voor eigen privé feesten en partijen? Registreer je dan meteen als professionele bezoeker voor gratis toegang >>

 

Het beursnieuws in je mailbox? Blijf op de hoogte, geef ons hieronder je e-mailadres…De entertainment-beurs is een initiatief van WONNA.nl.
Neem voor meer info en aanmelding contact met ons op of bel: +31(0)45-2053074

 

 

Go top UA-59255404-1